Trapper

Bestseller Rømerhus

Arkitektur, kunst og design var i fokus, da Bestseller renoverede den gamle bygning Rømerhus i Aarhus. Bygningens atmosfære er unik, og der er mulighed for både at shoppe og samtidig se arkitekturen udefra og den indbydende indretning indenfor. Midt i forretningen fører en elegant, rå og moderne trappe op til førstesalen. Contec Prefab har leveret den skræddersyede trappe i højstyrkebeton, som blev udviklet i samarbejde med Bestseller og arkitektfirmaet E+N Arkitektur. Det ligner måske en simpel konstruktion, men ingen trin er ens.

Contec Prefab har også produceret hylder, plinter og tøjstativfødder til Bestsellers flagship store i samarbejde med Riis Retail.

Produktionsår: 2017

Jyske Bank

Til Jyske Banks kontorbygning i det nordlige Silkeborg har Contec Prefab A/S fremstillet både trappeløb, reposer og balkonelementer i højstyrkebeton. Kontorbygningens hovedindgang består af en minimalistisk glasfacade og en hovedtrappe som det centrale element. Hovedtrappen er blødstøbt og inddelt i 6 trappeløb med en integreret underplade i stål, der følger trappens form. Trappen er på trods af, at den strækker sig over 5 etager, kun ophængt i få stålstænger og det, i kombination med et enkelt glasværn, giver trappen et nærmest svævende udtryk. Trappens enkle og elegante udseende er resultatet af et omfattende og tæt samarbejde mellem Contec Prefab, arkitekter, ingeniører, smede og montører.

Produktionsår: 2015 – 2016

DR Byen

DR Koncerthuset er designet af den verdenskendte arkitekt Jean Nouvel. Det er blevet en unik attraktion og er karakteriseret af kontraster i både indretning, rumligheder, materialevalg og detaljer. Contec Prefab A/S har produceret mere end 300 højstyrkebeton trappetrin til trapper i denne imponerende bygning. Alle trin har glatte overflader med skridsikring på de forreste kanter.

Produktionsår: 2009