Bordplader

Nordiske Hjem

”For dem, der spekulerer på bordpladen, er den også fra Reform Cph. Den er helt rå! Og forfærdelig tung. (…) Faktisk havde vi endda en kranbil, da vores køkken ligger på 2. sal. Jeg havde hjertet i halsen gennem hele processen. (…) Nu kan jeg sige, at det var det hele værd! (…) Jeg er simpelthen forelsket i mit køkken. ”

Sådan skriver Kine Vinje fra interiørfirmaet Nordiske Hjem. Hun mener, at køkkenet er hjertet i huset, og derfor valgte hun og hendes mand det specialdesignede køkken.

Contec Prefab har leveret alle betonbordplader, -sidestykker og –sokler til Reform, der specialiserer sig i arkitekttegnede køkkener baseret på IKEAs basiselementer. Køkkenet her er designet i bronzeret tombak og Contec højstyrkebeton.

Vejby Strand

”På en af Sjællands skønneste kyststrækninger har Birgitte Bruun tegnet og opført familiens sommerhus, der med 180 graders view over Kattegat, rene arkitektoniske linjer og flydende overgange mellem ude og inde fuldender drømmen om et liv med havet helt tæt på.”

Sådan beskriver magasinet RUM sommerhuset ved Vejby Strand. Contec Prefab har leveret både køkkenbordplade og badeværelsesmøbler i højstyrkebeton, der er specialdesignet til stedet. Køkkenbordpladen er 10 cm tyk og af massiv stålarmeret højstyrkebeton. Badeværelsesmøblet er støbt med plads til skjulte rør og afløb.

Copyright på billeder © Andreas Omvik, Reform

Reform

Contec Prefab A/S har produceret bordplader med formstøbte vaske til køkkener designet af Norm Architects for firmaet Reform Furniture, der leverer arkitekttegnede designs til overkommelige priser.

Reforms generelle koncept er at kombinere funktionelle skabselementer fra IKEA med arkitekttegnede fronter og bordplader fra forskellige anerkendte arkitekter og designere. Køkkenet tegnet af Norm er enkelt, rent og råt i sit udtryk, fremstillet i naturlige materialer, og her er betonbordpladen et perfekt match. Bordpladen er støbt med af Contec højstyrkebeton i 20 mm tykkelse og armeret. Den er holdbar og sliddygtig og bliver med årene pænere og pænere, efterhånden som den patinerer.

© Reform

Sanibad

Står du og skal indrette dit badeværelse, så er Contec Prefab den helt rigtige leverandør til dig, der ønsker et stort udvalg af terrazzobordplader, fliser, klinker, brusebunde mm. Alle vores produkter er produceret i Danmark, håndlavede, i høj kvalitet og leveres selvfølgelig efter netop dine mål og ønsker, så dit badeværelse nemt kan designes lige så individuelt og originalt, som du selv er.

Med flere elementer i terrazzo sikrer du, at dit badeværelse får en gennemgående stil, der fremstår elegant, eksklusivt og tidløst i sin helhed.