Om Contec Prefab

Contec Prefab – alt andet end standard

Vores mission er ikke at sælge standardvarer. Vi har ikke 500 bordplader stående på et lager. Vi tilbyder ikke dag til dag levering. Til gengæld er vi eksperter i specialdesignede løsninger inden for beton og terrazzo.

Alle vores bordplader, inventarløsninger, trapper og fliser bliver lavet fra bunden hver gang og skal passe til den enkelte kunde. Du skal have det, der passer ind i dit hjem, din have, din virksomhed og … du har nok forstået, hvor vi vil hen.

Varer i beton og terrazzo kræver tid, kærlighed og et godt håndelag. Der er ikke to hjem eller to mennesker, der er ens. Derfor skræddersyer vi bordpladen til dit køkken, laver specialinventar til din butik, og gør alt for at dit nye møbel lever op til dine forventninger.

Det vigtigste for os er, at du er tilfreds.

Contec Prefab er alt andet end standard. Så skal du have lavet noget anderledes i beton eller terrazzo, så hiv fat i os. Vi glæder os til at blive en del af dit projekt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Har du lyst til at vide mere om beton og terrazzo, og vil du gerne have et indblik i vores mange spændende produkter og projekter? Så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.


En del af Contec Group

Contec Prefab er også et datterselskab af Contec Group, der er førende på det internationale marked inden for højstyrkebeton (HPC). Contec Group beskæftiger sig hovedsageligt med udvikling og salg af forskellige typer HPC i pulverform. Pulveret bruges til alt fra pengeskabe og bankbokse, til gulve og belægninger såvel som til nogle af verdens mest avancerede, arkitektoniske projekter som DR Byen, Qatar National Museum og Louvre i Abu Dhabi. Så er du på udkig efter højstyrkebetonpulver, kan vi også hjælpe. Tag et kig på Contec Groups hjemmeside, hvor du kan læse mere om de forskellige områder.

Downloads

Dyk ned i en verden af højstyrkebeton og terrazzo. Find inspiration til køkkenet, badeværelset eller dit næste gør det selv projekt med betoncoating. Vi er leveringsdygtige i det meste inden for beton og terrazzo.

Er der noget, du ikke kan finde svar på, eller ønsker du et tilbud, så send os en mail på prefab@contecgroup.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Priskatalog

Produktinformation

Produktinformation beton og terrazzo

Contec Coating

Bordplader i beton og terrazzo

Terrazzo og beton brochure

Om Contec Prefab

Viridi Cement

ConTactil Ledelinjer

Salgs- og leveringsbetingelser